Villkor

Hej och välkommen till Rörums Byaväg 42


Jag hoppas att  huset uppfyller dina förväntningar på bekvämlighet och trivsel. Det är ett gammalt hus med sina små skavanker men också mycket charm. Jag utgått lite ifrån hur jag själv vill ha det när jag hyr. Det  ska vara hemtrevligt, ombonat och generöst utrustat. 

Jag förväntar mig att mina hyresgäster är ansvarsfulla och respekterar de få regler som gäller. Lev som du gör i ditt eget hem. Dock - ingen rökning inomhus. Respektera andra människors normala behov av lugn och ro.


# Bokningsavgift 500 kr. Pengarna får du tillbaka om du avbokar senast tre veckor före ankomstdatum. Resten     av hyran betalas vid ankomsten och kan med fördel swishas. El och wifi ingår.


# Nycklar finns i en nyckelbox vid dörren på baksidan. Kod får du i samband med betalningen.


# Ut- och incheckning. Utcheckning vid 12, incheckning klockan 15.


# Sänglinne och handdukar ingår ej. I nedre sovrummet är det dubbelsäng med madrassbredden 180 cm. I övrigt   enkelbäddar med 90 bredd. En uppsättning kökshanddukar håller jag med samt lite förbrukningsvaror som diskmedel mm. Städningen ansvarar du själv för (se info sidan för Kontakt-Bokningar).


# Bilen parkerar du på den stora grusparkeringen på baksidan av huset. Det går ocks bra att åka kollektivt till Rörum. Se Skånetrafikens hemsida.

 

Som du kanske ser på bilden står jag vid komposten - en modern variant av den gamla villamullen - där jag slänger mina matrester. Mer information om den, sophanteringen och övriga praktiska frågor finns i huspärmen.


Så bokar du:

Mejla eller sms:a

namn, adress, mejladress och telefonnummer .

Ange  också

vilken period du är

intresserad av att hyra.


Kontakt: bokning@peaosterlen.se  mobil: 070-620 10 28